Jens Jørgen har været kosmetisk kirurg siden 1995, hvor han startede på Mølholm Klinikken i Vejle. Siden har han været medstifter af Frederiksborg Klinikken i Hørsholm, som sammen med flere andre klinikken fusionerede til det der i dag er Aleris-Hamlet. Jens Jørgen har i løbet af årene udført i tusindvis af kosmetiske indgreb.

Første september 2012 åbnede Jens Jørgen Amalieklinikken i København Her tilbyder han al form for kosmetisk plastikkirurgi fra små ambulante operationer som øjenlågskorrektioner til operationer der kræver fuld bedøvelse og efterfølgende indlæggelse som større brystoperationer, ansigtsløftninger m.m.

For mig er det helt afgørende at der er en fornuftig balance mellem det man kan opnå ved kosmetisk kirurgi og den risiko man løber. Det er derfor meget vigtigt at man kan give sine klienter et realistisk bud på hvad de kan forvente af et indgreb og samtidigt er åben og ærlig omkring mulige komplikationer.

Når man beskæftiger sig med kosmetisk kirurgi er det vigtigt at gøre sig klart at ikke to personer er ens, kirurgens erfaring spiller derfor en væsentlig rolle både ved informationen, men i høj grad også ved selve det kosmetiske indgreb. Jeg føler ofte jeg har glæde af den bredde i mit virke jeg har opnået som mangeårig overlæge på Rigshospitalet, hvor jeg har behandlet alle tænkelige variationer især indenfor brystkirurgi.

Det burde være overflødigt at skrive at resultatet efter kosmetisk kirurgi skal være smukt, men efter min opfattelse er det ligeså vigtigt at det er naturligt på samme tid. Den allerstørste betydning tillægger jeg imidlertid sikkerheden og trygheden både før, under og efter indgrebet.